Goedkoopste zorgverzekering via Claarensteyn AssurantienBel ons direct
0113216643
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Claarensteyn Assurantien

Claarensteyn Assurantien houdt zich bezig met het bemiddelen tussen klant en verzekeringsmaatschappij voor het afsluiten van verzekeringen. Hierbij gaan wij altijd uit van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook de juiste prijs kwaliteit verhouding speelt een grote rol in de voorstellen die we geven.

Door onze jarenlange ervaring en expertise, en het feit dat we met nagenoeg alle maatschappijen zaken doen, kunnen wij samen met de klanten de juiste keuze maken waar en hoe we de verzekering tot stand kunnen laten komen.

Wij adviseren en bemiddelen in financiele produkten en diensten.

Claarensteyn Assurantien heeft haar dienstverlening aangepast aan de Wft en heeft een vergunning van de Autoriteit Financiele Markten. Dit houdt onder andere in dat u in het kader van de wettelijke informatie- en zorgplicht van ons niet alleen mag verwachten dat wij u regelmatig op de hoogte brengen van alles wat met uw verzekeringen te maken heeft, maar ook dat wij van u een klantprofiel opstellen.

Wij werken vanuit uw behoeften waarbij uw belang voorop staat.

Adviseren
Het ene advies is niet het andere. Claarensteyn Assurantien adviseert zoals dat mag worden verwacht van een goed financieel adviseur. Ook beloven wij u geen gouden bergen. Daar bent u niet mee gediend.

Wel willen wij op een integere manier zaken met u doen. Wij willen u voor een lange reeks van jaren aan ons binden. Wij nemen de tijd voor u.

Daar staat tegenover dat wij streven naar zogenoemde totaalrelaties; cliënten die het volledige financiële dienstenpakket door ons bureau laten begeleiden en beheren.

Ons advies is altijd een totaal-advies, waarbij wordt gekeken naar alle zaken die van belang zijn. Geen overbodige verzekeringen; geen dubbele verzekeringen; geen dure spaarverzekeringen; geen onnodige en/of fiscaal onvriendelijke voorstellen en adviezen. Maatwerk!