Goedkoopste zorgverzekering via Insuralis VerzekeringenBel ons direct
0528714421
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Insuralis Verzekeringen

Insuralis Verzekeringen is een klein assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht de boventoon voert. Tot onze klantenkring behoren zowel particuliere als zakelijke relaties. Om hen te bedienen, gaan we tot het uiterste. Niet voor niets is ons motto : het draait om U ! Daarin maken we samen met u een afwegingen tussen de prijs en het product.

Voor sommige verzekeringen is een lagere premie het allerbelangrijkste. Daarom combineren wij online advies met voordelige schadeverzekeringen. Bij deze vorm van advies komen wij niet bij u thuis, maar hebben we vooral via de moderne communicatiemiddelen contact en regelt u zelf een aantal administratieve zaken.

Op dit moment worden wij vooral beloond uit de provisie die de verzekeraars ons uitbetalen. Dit is een percentage van de premie die de verzekeraar u in rekening in brengt. In de loop van 2012 zullen wij, daar waar het kan, gaan werken met een systeem van abonnementen: lagere netto premies zonder provisie aangevuld met een serviceabonnement, waarin u ons maandelijks een bepaald bedrag verschuldigd bent in plaats van de genoemde provisie. Niet alle verzekeraars kunnen op dit moment echter al netto premies aanbieden. Zodra wij een voldoende groot assortiment hebben om ruime keuze te kunnen bieden in de gangbare schadeverzekeringen, zullen wij onze cliŽnten van de introductie van het serviceabonnement in kennis stellen.

Voor hypotheken werkt Insuralis samen met een gerenommeerd hypotheekadvieskantoor. Gesprekken worden of bij u thuis gevoerd of, vanaf februari 2012, in het kantoorpand waarin wij ons gaan vestigen. Voor vragen inzake uw hypotheek, is Insuralis uw aanspreekpunt.