Goedkoopste zorgverzekering via Adviesgroep CombiNed



Bel ons direct
0182644344
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Adviesgroep CombiNed

Algemeen
Sinds 1990 is Adviesgroep CombiNed een onafhankelijk adviseur op het terrein van persoonlijke financiën en arbeidsvoorwaarden.

In de afgelopen jaren hebben wij een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd van particulieren, ondernemers, vrije beroepsoefenaren en werkgevers met hun personeel. Wij geven totaaladviezen, en u kunt van ons zorgvuldige begeleiding verwachten. Maar bovenal helpen we u uw financiën en arbeids-voorwaarden onder controle te krijgen en te houden.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, zorgen we ervoor dat onze expertise altijd actueel is. Wij hebben alles in huis om u in het breedst denkbare financiële spectrum met raad en daad bij te staan: doelgericht, grondig en integraal.

Dienstverlening
CombiNed is actief op het terrein van:

- Beheren en communiceren van arbeidsvoorwaarden
- Financieel advies
- Risicobeheer

CombiNed adviseert en bemiddelt in financiële produkten en verzekeringen, verzorgt belastingaangiftes en biedt unieke service abonnementen aan. Vanzelfsprekend begeleiden we u bij belangrijke financiële gebeurtenissen Bovendien staan we werkgevers bij de invulling van hun arbeidsvoorwaarden. Met EBLive! hebben werkgevers een belangrijke applicatie om hun arbeidsvoorwaarden te beheren en te communiceren.

Deskundigheid & kwaliteit
In ons ruim 15-jarig bestaan hebben wij een brede kennis opgebouwd in de financiële dienstverlening. Ook bij complexere inkomens- en vermogensposities kunt u rekenen op een advies op hoog niveau. Onderdelen van Adviesgroep CombiNed, dan wel medewerkers zijn aangesloten bij het Keurmerk Consument & Geldzaken, de Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs en de Erkenningsregeling Registerpensioenadviseur.

Onafhankelijkheid
Adviesgroep CombiNed is een zelfstandig financieel advies-bureau. We werken samen met een groot aantal financiële instellingen, maar wij zijn op geen enkele wijze aan één van hen gebonden of gelieerd. Bovendien heeft geen enkele financiële instelling een belang in CombiNed. Kortom, u krijgt van ons altijd een onafhankelijk en eerlijk advies.

Beloning
Van te voren zorgen we ervoor dat u weet waar u aan toe bent en is een kennismakingsgesprek vanzelfsprekend kosteloos. CombiNed werkt op provisie- en declaratiebasis, een combinatie van beiden of op basis van een abonnementstarief.