Goedkoopste zorgverzekering via Ask4advice B.V.Bel ons direct
0306878558
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Ask4advice B.V.

Ask4advice is op 16 december 2008 opgericht. Het bedrijf is gevestigd in IJsselstein, provincie Utrecht. Marco Savelkouls, oprichter en eigenaar van het kantoor, tevens gecertificeerd pensioenadviseur en erkend hypotheekadviseur, is al sinds 1986 actief in het verzekeringsvak. Met zijn in al die jaren opgedane deskundigheid en ervaring besloot hij eind 2008 zijn eigen kantoor te starten.

Met een van zijn vorige werkgever overgenomen portefeuille, waarvan een groot deel al jarenlang door hem werd bediend, en een uitgebreid netwerk van contactpersonen als basis, is Ask4advice begin 2009 van start gegaan. Een klein, flexibel en klantgericht kantoor met persoonlijk contact, integer en hoogwaardig advies, service als doelstellingen.

Ask4advice gaat voor een duurzame relatie. Uw persoonlijke wensen en doelstellingen, daar gaat het om! Ask4advice zoekt voor u een passende oplossing, bij aanvang, maar ook in de toekomst, als de omstandigheden daartoe aanleiding geven. Denkt u daarbij aan wetswijzigingen, samenwonen, huwen, overlijden of echtscheiding, maar bijvoorbeeld ook de groei van uw onderneming, overname van een bedrijf, of het staken van uw eigen onderneming.

Van Ask4advice kunt u altijd een deskundig en onafhankelijk advies verwachten. Met een gecertificeerd pensioenadviseur (NOPD) en Erkend Hypotheekadviseur (SEH) en voorzien van alle wettelijk vereiste diploma?s en inschrijvingen voldoet het kantoor aan de eisen die de Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) van een assurantiekantoor verlangt en de onafhankelijkheid, transparantie en deskundigheid die de klant mag verwachten.