Goedkoopste zorgverzekering via FacogBel ons direct
0315241353
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Facog

Financieel Advies Centrum Oost Gelderland BV is een zelfstandig intermediair en kent een ruime historie in het verzekeringsvak voor particulier en bedrijf met een startdatum in 1946.

Middels een vergunning van de AFM onder nummer 12002135 adviseren en bemiddelen we op het gebied van hypotheken, financieringen, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, spaarproducten, pensioenen en financiële planning.

Via het aan ons gelieerde volmachtbedrijf VBJ Assuradeuren wordt onder AFM vergunningnummer 12007497 het volmachtbedrijf uitgeoefend.

Ons bedrijf heeft geen verplichting of productieafspraak met aanbieders. De aandelen zijn geheel in handen van de directie waardoor we los staan van welke aanbieder dan ook.

Daarnaast werken wij samen met diverse andere professionele assurantiekantoren: in een directe samenwerking met kantoren zoals Henk Horst Assurantiën, Snel & partners, Carré Financieel Advies, HypotheekCompany Montferland en daarnaast meer dan 50 indirecte samenwerkingen via onze ingangen naar een landelijk netwerk van financiële adviseurs via HypotheekCompany.

Dit betekent dat onze relaties het vertrouwde gevoel hebben altijd contact te kunnen opnemen indien er vragen zijn of indien men een persoonlijk gesprek wenst als het gaat om complexe verzekeringszaken.

Gebleken is dat er ook behoefte is aan een 'digitale assurantieadviseur' die 24 uur per dag te bereiken is voor berekeningen of het doorgeven van wijzigingen. Hiervoor hebben we www.verzekerudirekt.nl opgericht.

Verzeker u direkt richt zich op de consument die bij voorkeur de verzekeringszaken on-line wenst te regelen en op het moment dat het hem of haar uitkomt.

Middels samenwerking met diverse verzekeraars, gevolmachtigden en eigen volmachten kunt u een selectieve groep van verzekeraars met elkaar vergelijken om vervolgens op basis van uw wensen en budget de polis af te sluiten.