Goedkoopste zorgverzekering via Profin Financiele en Assurantieadviseurs



Bel ons direct
0332475045
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Profin Financiele en Assurantieadviseurs

Betrouwbaar, betrokken en een snelle service

U wilt een deskundig advies op het gebied van hypotheken, levensverzekeringen of schadeverzekeringen. Via familie of vrienden komt u Profin op het spoor (zo gaat dat bij 90% van onze nieuwe klanten). Betrouwbaar, betrokken en een snelle service zijn eigenschappen die u aanspreken, dus u neemt contact met ons op. En dan?

Persoonlijke kennismaking
Meestal volgt er een gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. Wij zorgen ervoor een goed beeld te krijgen van uw wensen en behoeften. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar passende oplossingen. In ons advies komen geen producten voor die u niet nodig heeft. Wel krijgt u van ons alle informatie om zelf weloverwogen keuzes te kunnen maken. Sluit u een polis via onze bemiddeling, dan bent u gedurende de hele looptijd verzekerd van onze goede service en hulp. Profin kan ook uw bestaande verzekeringsportefeuille eens doorlopen op relevantie, onderverzekering of oververzekering.

Zorg voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf

Zoekt u waarborgen voor de kwaliteit en continuÔteit van uw bedrijf, dan kan Profin iets voor u betekenen. Wij adviseren ondernemers en werkgevers over risicobeheer, verzekeringen, pensioenen en andere financiŽle zaken. De eenmanszaak nemen wij net zo serieus als grote ondernemingen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor elk advies dat wij geven.

Integrale oplossing
Jarenlange ervaring en een brede kennis stellen ons in staat ondernemers een integrale oplossing te bieden: zorg voor uw bedrijf, uw personeel en uzelf. Profin weet heel veel van bedrijfsrisico's en hoe deze te beperken zijn. Werkgevers kunnen bij ons terecht voor actuele informatie over de verplichte werknemersvoorzieningen en gevolgen daarvan. Daarnaast adviseren wij werkgevers over een flexibel pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, dat hen helpt personeel te werven en vast te houden. Tot slot, uzelf. Wij verzekeren u en uw gezinsleden van financiŽle zekerheid, nu en in de toekomst.