Goedkoopste zorgverzekering via Victoraad Financieel Advies BVBel ons direct
0365229933
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Victoraad Financieel Advies BV

Victoraad is een jong en ambitieus bedrijf dat zich in korte tijd gespecialiseerd heeft in financiŽle advisering aan ZZP'ers.

Op 13 september 2005 werd Victoraad een feit. Eigenaar en algemeen directeur Robbert van der Wal had een paar maanden voorbereiding nodig om het bedrijf te starten. "In mijn achterhoofd was ik er natuurlijk al langer mee bezig, maar in mei 2005 zijn de eerste concrete stappen gezet" aldus Robbert. Vier maanden van voorbereiding volgden en zo kon Victoraad in september 2005 van start gaan.

De reden om een eigen bedrijf te starten was voor mij omdat ik uitgesproken ideeŽn heb over goed ondernemerschap. Ik was al jaren werkzaam in de financiŽle dienstverlening, voornamelijk in leidinggevende functies. Onder het motto: 'het kan anders' wilde ik, met het starten van een eigen bedrijf, mezelf bewijzen dat ik niet alleen goed ben in leidinggeven maar dat ik ook in staat ben een klein, professioneel en klantgericht bedrijf op te zetten.

Ik wil vooral laten zien dat financiŽle dienstverlening meer kan zijn dan alleen een product verkopen, maar dat het vooral een oplossing voor de klant moet zijn.

De informele manier van omgaan met elkaar en humor kenmerken de sfeer op het bedrijf. Maar bovenal hebben de gedrevenheid en de inzet van mijn medewerkers er voor gezorgd dat Victoraad een succes is geworden.

Met als resultaat; een kroon op het werk: Victoraad werd op 20 maart 2008 uitgeroepen tot de Beste Startende Onderneming van Flevoland