Goedkoopste zorgverzekering via Tukker en van de VoortBel ons direct
0317417474
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Tukker en van de Voort

Tukker & van de Voort B.V. is een onafhankelijk intermediair. Als u op zoek bent naar service en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een objectief verzekerings- en financieel advies. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop.

Doordat Tukker & van de Voort B.V. onafhankelijk is, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/prestatie-verhouding. Ons motto is ook niet voor niets "Uw wegwijzer in de financiŽle wereld". Wij bewijzen het u graag.

Ook in het geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken:
FinanciŽle planning
Beleggingen
Hypotheken
Pensioenen
Employee Benefits
Verzekeringen
Zakelijke financieringen
Zakelijke verzekeringen
Internationaal pensioen en ziektekosten
Belastingaangifte

Ons team van deskundigen staat op elk desgewenst moment voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van u w financiŽle wensen en doelstellingen. Wij beschikken over de keurmerken van de Nederlandse Verzekeringsmarkt en zijn een organisatie die beschikt over een landelijke dekking.

Naast adviezen met betrekking tot hypotheken en verzekeringen kunnen wij u op fiscaal advies ook ruimschoots bedienen. De heer Sol heeft een eigen administratiekantoor. Wij maken dan ook veelvuldig gebruik van zijn kennis en ervaring op fiscaal gebied. Tevens verzorgt hij voor onze relaties de jaarlijkse belastingaangiften.

Omdat wij een geheel onafhankelijk intermediair zijn kunt u er altijd van verzekerd zijn dat u bij ons een zo objectief mogelijk advies op maat krijgt.