Goedkoopste zorgverzekering via Labruyere Financiele DienstenBel ons direct
0715289219
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Labruyere Financiele Diensten

Welkom bij Labruyere Financiele Diensten

Labruyere Financiele Diensten is een full service dienstverlener die u het werk en de zorg uit handen kan nemen bij het samenstellen van een evenwichtig verzekeringspakket, het zoeken naar de juiste financieringsvorm, de opbouw van een goed pensioen en het sluiten van een hypotheek op maat. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke markt.

Op al deze gebieden bemiddelen wij voor u bij het afsluiten van overeenkomsten tussen u en de financiele instelling. Onze dienstverlening kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, flexibiliteit en kennis van zaken.
De AFM (Toezichthouder Nederlandse Financiele Markten) heeft Labruyere Financiele Diensten een vergunning verleend onder nr. 12011359.

Al onze activiteiten zijn erop gericht een duurzame relatie met u te onderhouden en uw belangen optimaal te behartigen. Meer informatie over ons vindt u in onze Dienstenwijzer.

U kunt bij ons natuurlijk terecht voor een vrijblijvend advies. Stuur ons even een e-mail, of bel ons op voor een afspraak.