Goedkoopste zorgverzekering via Eurovesta Financieel AdviesBel ons direct
0243506119
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Eurovesta Financieel Advies

Waar staat EuroVesta voor?
De Euro staat voor alles wat met financiŽn te maken heeft, Vesta voor huis en haard. Met andere woorden; alle financiŽle zaken die in en rondom het huis noodzakelijk zijn.

In een ongedwongen sfeer wordt een complete inventarisatie gedaan van Šlle financiŽle zaken.

In het daarop volgend gesprek worden in een helder rapport eventuele hiaten zichtbaar gemaakt en een op maat gesneden oplossing geboden.

Het streven van EuroVesta is om jaarlijks contact met de klant te onderhouden om eventuele veranderingen en ontwikkelingen door te nemen. Indien u eerder contact wilt, dan kunt u dit telefonisch of via het informatieblad kenbaar maken.

EuroVesta zal voor de klant een betrouwbare partner zijn en in de toekomst bllijven. Wij maken gebruik van een breed netwerk waarin o.a. een notariskantoor, een belastingadvies kantoor, een jurist en een makelaar deel van uitmaken. Te denken valt aan bijvoorbeeld erfrechtelijke zaken, samenlevingscontract, fiscaal advies, aan- of verkoopbemiddeling van woningen. Voor al deze of andere zaken kunt u contact met ons opnemen, zowel telefonisch als per e-mail.

EuroVesta heeft zich per januari 2006 bij de WFD (Wet FinanciŽle Dienstverlening) geregistreerd en de benodigde vergunningen aangevraagd. Tevens is bij EuroVesta een Erkend Hypotheekadviseur en een Bedrijfsjurist werkzaam.