Goedkoopste zorgverzekering via Twente VerzekeringenBel ons direct
0337113935
Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Twente Verzekeringen

MKBverzekeren.nl is eigenaar van Twenteverzekeringen.nl

Twenteverzekeringen is de eerste online verzekeraar in Nederland. Reed vanaf 2005 hadden wij een mogelijkheid om online uw verzekeringen af te sluiten.
Dit betekent voor u een scherpe premie doordat wij minder administratiekosten hebben. Heeft u schade of problemen dan zullen wij u uiteraard met onze gedegen vakkennis goed en persoonlijk helpen!

Twenteverzekeringen.nl is onderdeel van MKBverzekeren.nl

MKBverzekeren.nl in het kort

MKBverzekeren.nl is alles voor uw zakelijke verzekeringen. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, in de provincie Utrecht

Directeur MKBverzekeren.nl
Lars Wilkes van MKBverzekeren.nl

De eigenaar, Lars Wilkes, heeft 27 jaar ervaring met zowel bedrijfsmatige ? als particuliere verzekeringen. Hij weet inmiddels wat er in de markt te koop is en gebruikt zijn expertise op dit gebied om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij willen de ondernemer en de consument op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen een scherpe premie.

Werkwijze MKBverzekeren.nl

MKBverzekeren.nl is een onafhankelijke adviseur. Wij hebben geen financiŽle verplichtingen of productie verplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat wij voor u altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Uw verzekering afsluiten binnen 5 minuten

Bij MKBverzekeren.nl kunt u uw verzekering in 5 minuten direct afsluiten. Mocht het echter niet lukken om online een verzekering af te sluiten dan kunt u ons ook bellen.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week te bereiken voor al uw vragen. Nadat u een vergelijking heeft gemaakt kunt u de verzekering direct online afsluiten. In de meeste gevallen heeft u direct dekking en kunt u direct rijden met uw voertuig.

Veilig en betrouwbaar

Uw verzekering veilig afsluiten
Bij MKBverzekeren sluit u online een verzekering af in een veilige en betrouwbare gebruikersomgeving. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.

Uw persoonlijk gegevens die u doorgeeft aan MKBverzekeren.nl geven wij niet door aan derden. Wij onderschrijven de regels van het College Bescherming Persoonsgegevens. Vanzelf sprekend beschikt MKBverzekeren.nl over de benodigde AFM vergunning en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID.