Voordelig verzekeren op internet
Maar wel dicht bij huis

Tarieven Voordeel Op Internet

Bruto versus Netto tarieven

Voordeel Op Internet biedt via haar tussenpersonen diensten en producten die gebaseerd zijn op 2 soorten tarieven:

  • Bruto: diensten waarvan alle getoonde tarieven bruto zijn, dat wil zeggen dat de tarieven die daar getoond zijn ook de tarieven zijn die u dient te betalen.
  • Netto: diensten waarvan alle getoonde tarieven netto zijn, dat wil zeggen dat de vergoeding voor de werkzaamheden die door de tussenpersoon van Voordeel Op Internet verricht daar niet bij in begrepen zijn. Deze extra tarieven kunnen eenmalige tarieven zijn (bv. ten behoeve van uitvoerig uitzoekwerk voor de voor u meest geschikte verzekering) en/of periodieke tarieven (bv. ten behoeve van het periodieke onderhoud en controle van de huidige verzekering).

Tarieven bovenop Netto tarieven van Voordeel Op Internet

Afhankelijk van de productsoort die u kiest dient u naast de netto premie die door de verzekeraar wordt geincasseerd aan de betreffende tussenpersoon van Voordeel Op Internet een abonnementsbijdrage of een eenmalig verrichtingentarief te betalen.
De nettopremies worden door de verzekeraar geincasseerd, de abonnementsgelden door Factua.
De tussenpersoon van Voordeel Op Internet neemt contact met u op om de benodigde Advies- en serviceovereenkomst te ondertekenen.
De abonnementsgelden en verrichtingentarieven kunnen wisselen per tussenpersoon.

Wat indien een dienst of product zowel Bruto als Netto wordt aangeboden?

Sommige producten of diensten worden alleen Netto aangeboden omdat dit per wet is geregeld. Er zijn echter ook producten die zowel Bruto als Netto (mogen) worden aangeboden. In dat geval heeft u de keuze om uw voorkeur aan te geven. Dit werkt als volgt:
Op dit moment zijn de Bruto diensten als voorkeur geselecteerd, dat wil zeggen dat indien van een product of dienst zowel de Bruto als de Netto variant beschikbaar is op dit moment de Bruto variant getoond wordt.
Klikt u op één van onderstaande linkjes om te switchen naar de door u gewenste voorkeursdienst.